Woopa myskväll

Postat den: 2012-11-30 @ 22:52:05 | Vardag | Kommentarer (0)

Bara släpper allt ikväll. Ha en underbar fredag, puss! 
/tindra
 

Finaste hästarna

Postat den: 2012-11-30 @ 22:23:55 | Vardag | Kommentarer (0)

När jag kom upp till stallet så sa en ridlärare att Kinga & Charlie lite halvt oväntat (på något jäkla sätt) bytt plats med varandra i stallet. De står brevid varandra men misstänker att Kinga (som är expert på att öppa boxdörrar) har öppnat både sin egen & Charlies boxdörr. Sen har hon väl typ gått in till honom och jagat bort honom, och han fick gå till Kingas box. Haha, söta hästar ;) 

Började med Kinga. Hon var rätt stressad och ville mest bara springa iväg. I traven fick jag henne jättefint efter lite jobb och hon gick i perfekt form. Sötisen! Galoppen i höger ville hon inte fatta. Men i vänster gick det jättebra. Hon busade till det lite smått men är nöjd med surmärren, som hon också kallas ibland haha ;) 
 
Sen Charlie. Han var jättestel (som vanligt) och gick mest emot på innertygeln. Thank god att Hanna kom. Hon satt upp en liten stund och visade mig hur jag kunde göra för att få ner honom i bättre form osv. Han gick verkligen riktigt fint efter ett tag. Satt upp en stund efter och han var typ värsta drömmen att rida, hehe! Nä, men är nöjd med honom, iallafall mot slutet :) 

Imorgon vilar ponnysarna och jag ska försöka ta lite ledigt från stallet. Jag startar min första tävling med Charles om någon vecka, så söndag är det hoppträning för bästa Rebecka! :D 
Ska bli sjukt kul då jag inte hoppat honom sådär seriöst än, bilder kommer! 

Hej hej! 
Känns som om det här var typ 8 år sen... Fast det var förra veckan. Älskade ponny <3
/Tindra

Hej och hå

Postat den: 2012-11-30 @ 06:23:00 | Vardag | Kommentarer (2)

Full fart idag igen! Först står ju skolan men det är ändå en rätt soft så det är lungt. Sen åker jag upp till lilla Charlie. Lösgörande arbete och idag finns ingenting som heter gårättupmednosenihimlen. Sen så ska jag rida Kinga tänkte jag. Bara känna på henne och inga större krav.

Sover över hos Alice inatt, mat, godis och mys. Peppar! :D
Vi hörs sen :)
/Tindra
 

Hej

Postat den: 2012-11-29 @ 22:11:13 | Vardag | Kommentarer (0)

Red även Bronx i den vanliga gruppen idag. Ni har ju sett honom en del här på bloggen då Elsa gillar honom. Men jag är nöjd över honom. Han var lite hård i början men släppte och mjuknade efter ett tag för att sedan söka sig neråt. Han har ju en hel del motor och vi jobbade på att få ner honom i lugn galopp för att sedan jobba där i från.
 
I vänster varvet är jag riktigt nöjd med galoppen! Tempot var perfekt, han gick i form och jag satt bra. Han är verkligen en toppenponny när man väl hittar knapparna på honom.
Två söta bilder på Elsa & Bronxen! :)
/Tindra

Dålig dag

Postat den: 2012-11-29 @ 16:58:37 | Vardag | Kommentarer (1)

Ingen bra dag för mig idag. Skolan var sjukt seg. Charlie vägrade och lyssna. Och jag har kemiläxa. Ska nog gå och sörja.


Snö!!!

Postat den: 2012-11-29 @ 06:17:41 | Ridning | Kommentarer (0)

Nu när jag vaknade såg jag att hela gräsmattan var helt igensnöad!!! Sååå mysigt! Hoppas verkligen att det håller sig under dagen så jag kan rida ut sen. Håller tummarna!
/tindra


Smälter

Postat den: 2012-11-28 @ 19:30:52 | Vardag | Kommentarer (0)

Blir typ tårögd när vi får sånna här kommentarer. Man fylls verkligen med ny energi, och blir verkligen motiverad till bloggen! PUSS PÅ DIG
/t


Trött som ett as

Postat den: 2012-11-28 @ 19:21:51 | Ridning | Kommentarer (0)

Har ridit tre hästar idag och är helt slut. Först Charlie. Så fint gick han och han vågade gå fram och tillbaka på stallplanen utan och bråka. Dutti hest! Sen började det snöa och då blev mysfaktorn ännu högre! :)

Sen boy. Han va pigg. Låg bokstavligen ner i kurvorna. Skuttade lite hinder och de gick bra. Han löser verkligen alla situationer själv!

Och sen Kinga. Speciell ponny. Traven va super och hon gick riktigt fint. Galoppen gick visserligen lite fort men är nöjd ändå.

Nu ska jag sova. Gånatt.
/t


Chilling

Postat den: 2012-11-28 @ 12:52:52 | Vardag | Kommentarer (3)

Är i skolan och har spelat badminton, nu ska vi gå på fotboll. Så tröstäter lite choklad, mohaha! Usch, hatar verkligen fotboll.. Får se hur det går med det haha! :p
/tindra


Jag vet

Postat den: 2012-11-27 @ 23:22:53 | Vardag | Kommentarer (0)

Hahaha jo jagvet, Elsa bloggar inte och blablbabla. Men har haft fullt upp!
Helgen tillbringades med mina vänner som jag inte varit med på månader. Måndagen likadant! Och idag var jag i tenhult.
Har inte ledigt någon dag i veckan så detta var riktigt skönt faktiskt.
Slita sig ifrån hästeriet en dag och bas vara, älskade det.
Men sen idag när jag åkte till tenhult fattade jag att jag ÄLSKAR det med hästar mer!

Så nu ska jag börja blogga, bra och om ni undrar varför jag inte bloggar, har jg fullt upp med livet /Elsa :)


Min utrustning

Postat den: 2012-11-27 @ 21:48:41 | Vardag | Kommentarer (0)

Fick en kommentar i veckan av Sara, som undrade vad jag har för utrustning, lite mer exakt :)
Charlie har alltid:
Brun Prestige sadel
Brunt pullarträns med ett litet hjärta på nosen (haha så sött)
Svarta escador framskydd

Jag har alltid:
Svarta moutain horse ridstövlar
Svart riders company väst
Svart crw hjälm
 
Lite extra:
Illgröna benskydd (används sällan :p )
8 schabrak
Ett svart vanligt träns
Bruna benskydd
Två gosetäcken (jag är galen i täcken...)
Två fleece täcken

Tror det vr det, har säkert glömt något ;)
/tindra
 
 

Kvällstalk

Postat den: 2012-11-27 @ 21:42:48 | Vardag | Kommentarer (0)

Heeej igen! Har sån himla bra känsla nu över allting. Bloggen flyter på som aldrig förr. Massa läsare, kommentarer osv. Så himla roligt! Hästarna. Charlie går som en klocka. Han gör vad jag en ber honom att göra. Har massa fint folk omkring mig. Vänner, familj och så. Livet leker verkligen! 
 
Imorgon så har jag friluftsdag i skolan, hela dagen. Rätt skönt att få komma ut och röra lite på sig, istället för att sitta inne och lyssna på en tråkig lärare :P
Slutar vid tre och tar bussen upp direkt till stallet. Charlie ska få skritta ute en stund och sen lite lätt arbete inne efter det. Ska rida Boy i hoppspecialen också, taggad! Får se vem jag tar först, lär bli ganska stressigt där i mellan ;)

Godnatt alla söta läsare <3

/ t
 

Kinga

Postat den: 2012-11-27 @ 20:34:15 | Vardag | Kommentarer (1)

Nu några dagar framåt ska jag rida stoet Kinga som står på ridskolan (är dock privathäst). Ebbaa som är hennes ägare skulle på prao så hon ville ha lite hjälp. Ska bli väldigt roligt och lärorikt, ska även få hoppa henne!
Lånar bild från ebbaas blogg, www.ebbaaullsater.devote.se


Halloj

Postat den: 2012-11-27 @ 20:23:30 | Vardag | Kommentarer (0)

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag. Skoningen gick bra, sen släppte vi ihop honom med ridskoleponnyerna. Gick jättebra och han blev genast omtyckt av alla, så det var ju skönt!

Nu ska jag sätta mig med mina läxor! Vi hörs. Kram tindrus


Tindrus hissar

Postat den: 2012-11-27 @ 09:26:17 | Vardag | Kommentarer (3)

Inte ofta vi länkar bloggar här. Men idag vill jag bara höja upp en blogg som jag läser typ varje dag. Den är rolig, intressant och väldigt fin. Vet att hon som driver den läser detta, så ja, haha. Men själva bloggen heter www.teamtc.blogg.se . Jag tycker ni ska klicka er in där typ nuuu.

Julia (som bloggar där mest) rider (trotts alla odds) barbacka på sin medryttarhäst Trasan. De klättrar, hoppar, tävlar m.m. Läs NU!
/tindra


Tillbaka till startsidan