Jobb

Postat den: 2012-08-17 @ 10:57:09 | Vardag | Kommentarer (0)

Jobbade igår, red med Rebecka, mockade + massa hö.... Jaja, uppdaterar senare idag, nu, STALLET!

.

Postat den: 2012-08-16 @ 22:35:52 | Vardag | Kommentarer (0)

Tindra berättade det mesta i förra inlägget men så fort designen kommer så börjar jag blogga!
ha det bra!
/ Elsa

Dålig uppdatering

Postat den: 2012-08-16 @ 10:04:09 | Vardag | Kommentarer (0)

Inte så bra uppdatering nu för tiden, beror på att jag håller på att fixa massa skoj gällande hästar & har inte så mycket tid att blogga, men såfort den nya designen kommer in blir et blogg på full nivå!

/ Tindra

Fina älskade Smokey

Postat den: 2012-08-12 @ 22:25:41 | Vardag | Kommentarer (0)

Har sån sjuuuk träningsvärk efter dagarna med Smokey. Men det har iallfall gått väldigt bra och han har skött sig exemplariskt!

När vi red fram så var han pigg och taggad och det kändes som han verkligen "sögs" mot hindrerna. Vi gjorde övningen att stanna mellan två hinder. Detta gick inte så bra för mig då min lilla kära ponny var överpigg och hade inte tankar på att göra halt. Istället (när ridläraren stog framför hindret med armar och ben åt alla håll) hoppar han över henne. Bus ponny!

Annars gick det jättebra, fina ponnyn

 

 


Mot stallet

Postat den: 2012-08-12 @ 13:45:14 | Vardag | Kommentarer (0)

Nu blir det stallet som gäller för mig & min vän Ella. Det är henne jag bor hos nu när jag är här nere i Växjö. Och nu ska vi upp till ridskolan där hon rider för att gå på vårat kvällshoppläger. Sista dagen idag vilket är väldigt tråkigt, men så är det. Rider ju en ponny som heter Smokey som är en väldigt speciell ponny... Han är pigg men man får passa honom så han inte bara springer utan att jobba nånting över huvud taget. Men idag så ska han jobba fint har jag bestämt ;)
 
Imorgon går tåget mot Jönköping. Hem och mellanlanda och sedan blir det stallet. Ska bli härligt att träffa alla kompisar & hästarna framförallt. Elsa ska rida och jag har lovat att fota. Så får se om jag hinner ladda över bilderna när jag kommer hem, annars får ni dem på tisdag!

Hoppas ni får en fin dag!
Bus bild på mig & Olala som står på Jfk!

Ridläger

Postat den: 2012-08-11 @ 21:58:56 | Vardag | Kommentarer (0)

Nu ett tag kommer det bara vara jag som bloggar (Tindra) eftersom Elsa inte är hemma.
 
Iallfall så går jag på ett kvälls hoppridläger nu i Växjö. Min ponny heter Smokey och är en liten d-ponny med sån talang! Han hoppar som en gud! Igår gick det kanon förutom att vi kom fel några gånger då han egentligen bara vill springa & inte bry sig om avstånd och sånt onödigt så mycket ;)

Idag var han trött efter det hårda passet igår och var inte helt med alla gånger. Vi hoppade en rätt klurig bana med ganska få hinder men ändå skarpa svängar. Smokey var som sagt lite trött och hängde inte med hela tiden. Men när han väl gjorde det så gick han som en klocka. Höjden låg på ungefär 70-80 cm.

Jag är väldigt nöjd över "min" häst idag, han var lite trött men han gjorde sitt bästa. Sen att det var jättekvavt också gjorde inte det hela lättare ;)
Fina Smokey! <3
/Tindra

Hej du!

Postat den: 2012-08-10 @ 23:42:06 | Vardag | Kommentarer (0)

Vi är två glada tjejer som heter Tindra & Elsa. Vi är 13 respektive 12 år. Vårat största intresse är ju såklart hästar! Vi rider båda två på Jönköpings Fältrittklubb, jfk. På denna bloggen kommer vi att uppdatera allt som händer där uppe.

Tindra sitter med i ridskolans mini-us där jag även är ordfförande. Jag har en sköthäst som heter Lilleman, jobbar varje vecka som stallvärdinna och hänger mycket i stallet annars också. Jag satsar allting på hoppningen. Går i en hoppspecial & hoppläger på sommaren.

Elsa är galen i shetlandsponnyn Lolli som står på ridskolan. När hon inte går lektioner brukar Elsa ta ut henne & tömköra. Elsa rider även föredetta travaren Pondus. Hon tycker även om att rida Bronx, som är en c-ponny som också står på Jfk. Elsa är mest intresserad av gymkhana, voltige & hoppning.

Såklart det kommer att komma upp mer info under tiden, när vi har fått igång det ordentligt. Hoppas ni fortsätter att läsa, släng gärna in en kommentar då & då! :)

/Tindra & Elsa

Tindra & Ola

Elsa & Pondus

Tindra & Ola

 


Tillbaka till startsidan